La Maison Blanche, dé partycateraar in Nijmegen

bedrijfsfeest

Heerlijke catering voor uw evenement

La Maison Blanche regelt graag de catering op uw evenement. Als partycateraar werken wij vaak op locatie in Nijmegen en wij stemmen onze  catering af op uw wensen. De catering verzorgen wij op maat, zowel de culinaire invulling als de organisatie wordt op u afgestemd. Met meer dan 16 jaar ervaring ontwikkelden wij een ruime kennis. Hierdoor weten wij goed wat er allemaal komt kijken bij het organiseren van een evenement. Wij zorgen ervoor dat het uw gasten aan niets ontbreekt en nemen u graag zoveel mogelijk uit handen. Wij regelen de catering tot in de puntjes zodat uw aandacht volledig naar uw gasten kan gaan. La Maison Blanche is partycateraar voor zowel particuliere als zakelijke partners.

De partycateraar die zorgt voor de perfecte culinaire invulling in Nijmegen

De kenmerken van partycateraar La Maison Blanche in Nijmegen zijn kwaliteit, brede receptenkeuze, kwaliteit, creativiteit, flexibiliteit én betrokkenheid! Wij passen ons volledig aan uw wensen aan. Ons eten is niet enkel een streling voor de tong maar ook een onweerstaanbare visuele verleiding. Daarbij bieden wij u graag extra hulp met bediening, entourage, decoratie, ambiance en aankleding. In samenspraak met u creëren we de perfecte belevingswereld voor uw feest.

Partycateraar La Maison Blanche biedt u:

  • Heerlijk eten
  • Mooie Aankleding
  • Professionele Bediening
  • Catering thuis en op locatie
  • Businessclass Catering
  • Perfecte organisatie
  • Van bestek tot verlichting, de volledige outillage

Vertel ons uw wensen in een kennismakingsgesprek

Wij horen graag wat u wenst tijdens een kennismakingsgesprek. Daarin bekijken we wat wij voor u kunnen betekenen. Welke soort keuken wilt u? Heeft u voorkeuren voor de uitstraling van het personeel? Zoekt u nog extra materiaal? Wij werken met kwaliteitsproducten en doorwinterde professionals. Ontdek meer over ons op onze website: zakelijke catering of privécatering of bel 024- 6421313!